söndag 3 mars 2013

Nytt!

Taggad för party! 
Dags att blogga lite igen! Idag vill jag skriva om helgen som gick...eller hur jag ska?! Det är så många som tror att jag alltid är så präktig - kanske dumt att ta dem ur den villfarelsen...? ;) hahaha Ja, hade jag vetat i från början vart vi skulle så hade jag sagt NEJ! Terassen i Mora har man ju gamla minnen från...mest tråkiga! Men jag kände trycket så off to Orsa jag begav mig...och min partypolare Flora Nattgalen.  Vi började med att hälsa på Smeden Karin och skrattade så mungiporna fastnade i ett läge resten av kvällen. Inte sjutton berodde det på ölen - nej nej! Mot Terassen på isiga vägar och höga klackar. Vi misslyckades med att planka in!! Suck! hahaha... Men in kom vi och där fanns det MASSOR av godis - dansanta vältränade män som åkt eller skulle åka något av skidloppen under veckan!! Ja...öl fanns det också... Men vilken kväll!! Jag ler fortfarande när jag tänker tillbaka. hahaha Undrar vad min nya kollega fick för intryck av mig ...?

På lördagen stormade det så jag vågade inte ens köra hem från Orsa, så det blev soffhäng och tjejmys med Flora. Under varsitt täcke studerade vi stormbyar av snö som kom upp från sjön och vällde in över oss...häftigt! Det fladdrade rejält i gardinerna! 

På söndag morgon fick jag ett uppkäftigt meddelande från min son som är på semester på varmare breddgrader och som frågade "Vad gör du?" och bifogade fotot här bredvid... Ja ni kan ju se vad jag svarade med... Dekadens och vasalopp! 

Hem kom jag idag i alla fall! =) Och det för mig osökt till min träning med att GÅ! Det går jättebra! Idag fick jag med mig min gåkompis och hundar på en tur runt skogen på ca1,5 tim. Jag känner redan efter 2 veckor hur magen sakta men säkert försvinner och hela kroppen stärks av dessa långpromenader. Ska tillägga att jag går inte alltid så att svetten sprutar, det är inte mitt mål. Nej det viktiga är att jag inte sitter still så mycket utan rör mig minst 1 tim/dag för att hålla förbränningen igång och genererar mellan 10000 - 15000 steg. Det här funkar för mig! Min kära vän och journalist Kim uppdaterar mig med nya rön kring forskning och kost. Det som är säkert är att det som funkar för mig kanske inte funkar för dig! Allt beror på hur vi har behandlat våra kroppar förut...det är en hel djungel!!
Så jag kopplar av med att måla med vax och strykjärn...det blir så häftiga bilder och vyer av färger jag normalt inte skulle para ihop eller ens måla med. Har beställt ramar och passpartouer  från Clas Ohlsson. Ska visa er sen hur snyggt det blir! 

Kände för lite hemlandstoner med Stefan i Larz Kristerz så här på kvällskvisten! Ha en trevlig vecka! 


2 kommentarer:

  1. Hujedamej, har hon varit o dansat med dom där vasalopporna ;)

    Själv tyckte BertaStina att det blåste alldeles för dåligt. Nej mera blåst tack. Ramlade ju fasen inte ens en kvist ur träna. Nää.. dååålit.. BertaStina är besviken.
    Jaja, man får leva på hoppet.
    Trevlig vecka på dig själv du :)
    BertaStina har då inte den trevligaste av veckor framför sig.. men den ska väl gå.
    Miss Norrland är tebaks på jobbet i morgon efter en låååång frånvaro.. o då blir det fira, med fika o gottgottigottgott..
    Här pöser magarna, men vem bryr sej.. inte då BertaStina. ;)

    Tycker det var en jädrigt bra kontring hon skickade till sonen där. Skulle BertaStina välja så hade hon valt frostflingans bild. Högre mysfaktor på den :)

    Jamen.. trevlig vecka då. Är väl bara att försöka nanna sig så man kan återgå till jobbet igen om några timmar.. Haaleluja..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Halleluja och amen! ;-)

      Radera