torsdag 27 juni 2013

Sonata Arctica...

...och bullbak blev det denna regniga dag. En dag i eftertanke och sorg. Mina kloka ord om kärlek sist synades och mannen i fråga sa "tack o hej" till mig. Det blev som en kalldusch när man själv inte hunnit med i de tankarna. Visst fanns det att önska, men i min värld så löser man saker på vägen om viljan finns. Finns inte viljan finns heller inte någon kärlek så... vad det var spelar ingen roll att älta nu. Det är slut och jag försöker att acceptera och komma vidare. Han är fortfarande en fantastisk man i mina ögon. Han har sidor som många män skulle döda för att ha. Men även solen har sina fläckar - du, han, jag och alla andra! Jag ska försöka ta lärdom, förlåta och komma vidare... Det finns positiva sidor i det här med. Tack K för alla lärdomar och allt det fina! <3

Tillbringat 3 tim på gymmet idag, en av dessa var PT-tid en timme. Min träning har äntligen börjat ge resultat och vikten går åt rätt håll. Lagt på mig 1kg i muskelmassa, men totalt har jag gått ner 2,5kg. Mitt mål det här året var att gå ner 3kg, så jag är rätt nöjd. Nu gäller det att behålla vikt och muskelmassa. Det har varit trixigt att hitta rätt kost och få en bra balans i vad jag skulle äta och vad jag mäktade få i mig. Men jag tror att jag börjar få koll på det. Att glömma att dricka vatten är en av mina akilleshälar. När jag jobbar går dagarna bara i ett, och så är det kaffe på raster och när man umgås. Mer vatten till fröken!! =)

Så skönt att baka och lyssna på musik. Det får många spänningar och blockeringar att lossna. Viktigt att man tömmer ryggsäcken innan man slänger den - den tar mindre plats i soporna då! 

Lite upp och lite ner...livet fortsätter ändå! <3

1 kommentar:

  1. Sidor som många män skulle döda för att ha, låter ju spännande :)
    Hade han stora fötter också? ;)

    Visst är livet upp o ner...
    upp o ner o upp o ner.. som en bergodalbana. Är ett jävla farande i toppar o dalar hela tiden, ibland kan man rent av bli lite illamående av allt åkande.

    Nu är det i alla fall helg.. uppåt? tja.. man kan ju hoppas.. Hopp hopp... o "ha det"

    SvaraRadera